Dit is hoe ik het zie

Dit is hoe ik het zie

Waarom moet “Dit is hoe ik het zie” gemaakt worden?

Het verhaal van Ayşegül is niet alleen inspirerend, maar ook confronterend. Het is niet altijd makkelijk, maar ze laat zien dat je alles uit het leven moet halen. Maar ook dat het echt kan, zonder, maar ook met beperkingen. Ayşegül laat zien hoe ze na 30 jaar moet gaan accepteren dat ieder lichaam ook grenzen heeft. Die grenzen gaan wij samen met haar ontdekken.

Ayşegül inspireert ons, maar ook andere om haar heen om echt “outside the box” te leven. Dat je breder moet denken dan wat het “normale” is. Maar vooral laat Ayşegül zien dat wat niet mogelijk lijkt te zijn, toch echt wel mogelijk is, als je er maar voor gaat.

We volgen Ayşegül tijdens haar leven nu, tijdens het revalidatietraject en daarna. Ayşegül wil met deze documentaire slechtziendheid inzichtelijk maken.

Indien er een hoger bedrag wordt opgehaald dan het streefbedrag, dan wordt dit budget ingezet om speciaal voor deze film een titelsong samen met Ayşegül te maken. Een lied over slechtziendheid gezongen door Ayşegül zelf! Een droom die voor haar uitkomt.

Naast deze crowdfunding wordt deze film ook mogelijk gemaakt door  de volgende partijen: Stichting Blindenhulp, Stichting tot Verbetering van het Lot Der Blinden, de Groningse Blindenstichting en de Rotterdamse Stichting Blindenbelangen.

Link naar “Dit is hoe ik het zie”