Over ons

Jessica Bijvang

“..Your Growth is My Business…”

Een bruggenbouwer en mensen-mens pur sang. Jessica Bijvang weet mensen en organisaties als geen ander aan elkaar te verbinden. Met haar tomeloze enthousiasme en verfrissende aanpak weet zij nieuwe wegen in te slaan waar organisaties echt mee geholpen zijn. Ze heeft het talent om altijd mogelijkheden te zien die leiden tot een passende oplossing en wil mensen graag inspireren. ‘Kan niet bestaat niet’ – is haar motto, en zo is het maar net!

In de loop der jaren heeft Jessica veel kennis opgedaan en diverse studies gevolgd op het gebied van coaching & counseling, human resources, loopbaanontwikkeling, assesments, verandermanagement, leiderschap, consulting en human resources management. Deze ervaring heeft zij ingezet bij de meest uiteenlopende organisaties waaronder het Ministerie van Defensie, Radar Advies, KLM, Adecco, Albert Heijn en Kentalis. Daarnaast ontwikkelde zij de training Fit & Fabulous: een vitaliteitsprogramma voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en het Leadership Lab: een leiderschapsprogramma voor Directie en Executive Management (www.hetleadershiplab.nl).

Jessica gelooft in het grote potentieel van zowel mensen als organisaties. Deze naar een ‘next level’ brengen op een bewuster niveau. Hoe kunnen we meer uit onszelf halen en wat is daar voor nodig? Hierbij schuwt zij moeilijke onderwerpen niet. Het bespreekbaar maken hiervan maakt dat organisaties en mensen meer zichtbaar worden.

Modellen zijn niet helemaal haar ding, maar toch schuwt Jessica het niet om deze in te zetten wanneer deze een werkelijke bijdrage leveren aan het vraagstuk. Schrijven om te schrijven, daar doet ze niet aan. Er zijn al veel te veel lange beleidsstukken die onderin de la verdwijnen. Zonde van het geld! Samen dingen doen die er toe doen. Dat is waar het om gaat. Niet in het abstracte blijven hangen, maar mouwen opstropen en aan de slag. Ze houdt van fact based werken. Wat zijn de beste practices en hoe kunnen deze worden vertaald naar de praktijk.

Vanuit haar praktijk werkt Jessica met een vaste pool van freelance professionals op het gebied van diversiteit & inclusiviteit, talentontwikkeling, (job)coaching, arbeidsmarktbemiddeling en trainingen.

Wil je meer weten? Neem dan gerust persoonlijk contact op, we plannen graag een afspraak in om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!