Update Informatie Covid-19

Update Informatie Covid-19

Lieve allemaal,

De afgelopen maanden was voor velen een moeilijke periode. Covid-19 heeft ons allen diep getroffen en het was uitdaging om daar op een flexibele manier mee omgaan te gaan. Terugkijkend doet het dan mij dan ook goed dat we er met zijn allen op zo’n positieve manier mee om zijn gegaan en dat het ons gelukt is om goed met onze klanten in  contact te blijven.

Ondanks de versoepelingen kiezen wij nog steeds voor de veiligheid van onze klanten en spreken we af op locatie wanneer de gespreksruimte en omgeving dit toe laat. Wij volgen hierbij de regels van het RIVM.

Als alternatief blijven wij sessies aanbieden via Skype, Zoom of Teams. Ook chatsessies en telefoongesprekken zijn uiteraard mogelijk. Daarnaast bieden we wandelsessies in de natuur waarbij we gemakkelijk de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen.

Onze openingstijden blijven nog even gewijzigd en wij bieden onze klanten aan om gebruik te maken van de mogelijkheid om in de avonduren af te spreken. Live of via videobellen.

Bereikbaarheid

 • 31-05-2021 Openingstijden blijven ongewijzigd.
 • 04-01-2021 Openingstijden en het maken van afspraken zijn gewijzigd. Ook in de avonduren is er gelegenheid voor het maken van afspraken via Skype, Zoom of Teams. Maak hiervoor een afspraak met Jessica Bijvang
 • 25-06-2020 Openingtijden en het maken van afspraken blijven ongewijzigd.
 • 17-05-2020 Openingstijden en het maken van afspraken blijven ongewijzigd.
 • 29-04-2020 Openingstijden blijven ongewijzigd. Voor het maken van afspraken kun je bellen of mailen naar Jessica Bijvang
 • 13-03-2020 Ons bureau is geopend van 09:00 – 18:00 uur. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar.

Workshops – trainingen

 • 31-05-2021 Klassikale trainingen worden weer aangeboden met inachtneming van de 1,5 meter regel. We werken in kleine groepjes. Ook blijft de mogelijkheid bestaan om workshops en trainingen online te volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica Bijvang.
 • 04-01-2021 Op dit moment worden er tot nader bericht vanuit de Rijks Overheid geen klassikale trainingen en workshops aangeboden.
 • 25-06-2020 Trainingen en workshops worden weer klassikaal aangeboden met inachtneming van d 1,5 meter regel. Ook blijft de mogelijkheid bestaan om workshops en trainingen online te volgen. Voor meer informatie hierover zijn wij telefonisch of per mail bereikbaar.
 • 17-05-2020 De maatregelen van de overheid worden stapsgewijs versoepeld. Dat houdt in dat wij vanaf 1 juni 2020 weer klassikaal workshops en trainingen kunnen aanbieden. Uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers voorop. Wij zijn ons nu aan het voorbereiden om onze workshop en trainingen op een veilige 1,5 meter afstand te geven.
 • 29-04-2020 Tot nader order plannen we nog geen nieuwe data voor workshops en trainingen in. Wel onderzoeken wij welke workshops online gegeven kunnen worden en hoeveel belangstelling hier voor is. Informatie hierover volgt.
 • 13-03-2020 Alle geplande trainingen en workshops zijn tot en met 28 april 2020 afgelast. Deelnemers hebben daar een bericht van gehad en worden op de hoogte gehouden van nieuwe de nieuwe data.

(Job)coaching

 • 31-05-2021 Onderstaand bericht van 04-01-2021 blijft ongewijzigd waarbij wij de regels van het RIVM en de Corona regels binnen de organisatie in acht zullen houden.
 • 04-01-2021 Afspraken worden op locatie gedaan, mits de gespreksruimte groot genoeg is om de 1,5 meter regel in acht te nemen. Afspraken vinden altijd 1 op 1 plaats. Indien er niet voldaan kan worden aan de voorwaarden dan zullen de afspraken (indien gewenst) plaats vinden via videobellen. Indien dit op welke reden dan ook niet passend is, dan zal de afspraak verzet worden.
 • 25-06-2020 Afspraken worden weer meer op locatie gedaan, mits de gespreksruimte groot genoeg is om de 1,5 meter regel in acht te nemen. Conform richtlijnen van het RIVM zullen wij vooraf overleggen of de afspraak op locatie wenselijk is. Ook blijft de mogelijkheid om via videobellen afspraken te maken.
 • 17-05-2020 Afspraken gaan nog zo veel mogelijk door via videobellen of telefoon. Ook maken we weer afspraken op locatie, mits de gespreksruimte groot genoeg is om de 1,5 meter regel in acht te nemen. Conform richtlijnen van het RIVM zullen wij vooraf overleggen of de afspraak op locatie wenselijk is.
 • 29-04-2020 Afspraken blijven tot nader order ongewijzigd zoals hieronder beschreven.
 • 13-03-2020 Afspraken gaan door via videobellen of per telefoon. Fysieke afspraken worden weer ingepland in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid.

Dank je wel voor jullie begrip en steun van de afgelopen maanden.

Veel gezondheid gewenst!

Jessica