Workshop inclusieve arbeidsmarkt beoordeeld met een dikke negen

Inclusief werkgeversschap

Workshop inclusieve arbeidsmarkt beoordeeld met een dikke negen

De arbeidsmarkt is krap. Dat betekent dat werkgevers meer moeite doen om werknemers te behouden en om op een creatieve en passende wijze op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Tijd om serieus te gaan kijken naar het potentieel van de groep mensen met het label ‘afstand tot de arbeidsmarkt’.

Tijdens de workshop van vandaag zijn we in gesprek gegaan met MKB organisaties. Met allemaal de vraag: we willen wel, maar hoe doe je dat dan? Kost het ons zo meteen niet heel veel inzet en daar mee geld om aan het einde van de rit teleurgesteld afscheid te nemen?

De dag was gevuld met heel veel tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

‘”Daar heb je wat aan zeiden een aantal ondernemers. Hier kan ik mee aan de slag”. De workshop werd dan ook beoordeeld met een dikke negen.